ORDER BEKRÄFTELSEN
När beställningen är gjord i webbutiken skickas automatiskt en orderbekräftelse till er via e-post, som en bekräftelse på att ordern har kommit fram till oss.

 

ÅNGERRÄTT
Skulle köpet ångras av någon anledning gäller öppet köp 14 dagar samt bytesrätt inom 30 dagar. Gäller ej special bygda/beställda armaturer. Före retur av en vara måste Retrolampor först informeras om återsändningen via e-post. Glöm ej att uppge namn och kontaktuppgifter. Varan får ej vara använd och förpackning måste vara hel och ren.Returpaket får ej skickas mot postförskott/efterkrav. Returfrakten betalas av kunden.

 

LEVERANS
Normal leveranstid är 2-5 arbetsdagar. Vid längre leveranstid informeras ni via e-post. Vi reserverar oss för att varor kan vara slutsålda och meddelar det i sådana fall via e-post. Det går att avbeställa del av ordern eller hela ordern. Alternativt få resterande varor skickade vid ett senare tillfälle. Vid kortbetalning dras beloppet först när varorna lämnar vårt lager. Om varans leveranstid är längre än en vecka kommer kontakten ske via e-post eller telefon.

 

DHL servicepoint
Paket skickas med DHL, ut till närmsta DHL SERVICEPOINT. Vid önskemål om speciell servicepoint, var god uppge det vid beställningen. Ni kan se er servicepoint här. DHL SMS-aviserar med en kod och adress, var och när paketet finns att hämta hos din serivcepoint.

 

Företagspaket DPD
Företagsbeställningar levereras direkt till företaget. Paketet kommer fram till klockan 16.00 dagen efter det är skickat. Beräknad leveranstid är 1-2 arbetsdagar. Observera att paketet inte lämnas ut utan mottagarkvittering. Lämna tydliga instruktioner till oss om paketet ska SMS-aviseras eller om det krävs portkod eller dylikt för att leveransen ska komma fram.

 

PRISER
Vi reserverar oss för eventuella fel på webbsidan. Vi kan inte garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga färg och utseende.

 

Fraktkostnader
Fri frakt över ordervärde på 2.000 kr inom Sverige. Vid offert, med rabatt lämnas i utgångspunkt ingen fri frakt.

 

Fraktkostnad till utland
Vi skickar gärna paket till utländska länder. Fraktkostnaden går att se i butiken.
Norge och Island tillkommer en införsel- , terminal- och admin- avgift + en extra tullavgift på totalt ca 400 kr, som betalas till DHL.

 

BETALSÄTT

Faktura - förskott
Efter mottagen order, skapar vi på Retrolampor en faktura inom 24 timmar och mailar ut fakturan som en PDF. Om möjligt önskar vi mottaga ett kvittopå inbetalningen, alt. tar det oss upp till tre bankdagar att se betalningen. Efter mottagen betalning skickar vi paketet omgående. Kostnad o:-

 

Faktura - Företag
Vi gör en kreditupplysning på Ert företag. Vid godkänd kredit, lämnas 20 dagars kredit. Vid ej godkänd kredit, kontaktas Ni per mail och ombeds att göra en förskotts inbetalning innan vi skickar armaturerna.

 

Faktura - Klarna
Ni mottager en faktura från Klarna efter att Ni mottagit Er order. Därefter har Ni 14 dagar på Er att betala faktruan. Kostnad 19:-

 

Faktura - Klarna Konto
Ni mottager en faktura från Klaran när månaden är slut på Era samlade köp. Ni har möjlighet att delbetala fakturerat belopp. En aviavgift på 29:- oavsett antal köp.

 

SKADAT KOLLI
Om kollit (paketet) har fått en fraktskada ska det fraktskadeanmälas. Det skall göras direkt vid uthämtnings stället. Därefter kontaktar Ni oss på info@retrolampor.se eller ringer oss på 042-311 88 65 och beskriver vad som är sönder/skadat. Om varan skall återsändas är det viktigt att den sänds i originalkartongen komplett med allt emballage och tejpa igen. Behåll paketet tills DHL kommer och hämtar upp paketet.